Bel ons: 0529-723013

ONZE MATERIALEN


Wij maken gebruik van de beste materialen, zodat u als gebruiker hier de voordelen van kunt ervaren.

SIRONA HIPA

Onze protheses worden gefabriceerd met HIPA. Dit is een kunststof met een hogere sterkte. Tevens is deze verkrijgbaar in verschillende kleuren.

NOVUS LINER

Novus Liner is een voering die in de prothese aangebracht kan worden door Kunstgebit Dalfsen. Deze ''zachte'' voering verbeterd de houvast en het draagcomfort.

ARTEGRAL LIFE

Niet alle tanden in het kunstgebit zijn van dezelfde kwaliteit. Wij vinden dat onze patiƫnten het beste verdienen. De prijs wordt niet doorberekend aan de patiƫnt.

ALLEEN HET ALLERBESTE


Wij hebben de ervaring dat het gebruik van de beste materialen zorgt voor minder kans op aanpassingen of reparaties in de toekomst. Een goede oplossing voor U en voor ons.

STRAUMANN IMPLANTS

Straumann implantaten zijn de beste implantaten ter wereld. Wanneer u een gebit op implantaten krijgt, zorgen wij dat deze implantaten bij u geplaatst worden.

GOUDEN MATRIX

Wanneer er een klikgebit gemaakt wordt, moeten de materialen verschillen. De matrix (klem in prothese) van goud en de steg (staafconstructie) van titanium.

TITANIUM STEG

Onze steggen worden gefreesd uit een Grade 5 Eli titanium. Dit is een materiaal dat geschikt is om in de mond te dragen. Samen met onze gouden matrix is dit de beste combinatie.

Kunstgebit Dalfsen 

Welsummerweg 35

7722RP Dalfsen

Bel ons: 0529-723013