Over ons

Bel ons: 0529-763654

KUNSTGEBIT DALFSEN


Vanaf December 2016 heeft Kunstgebit Dalfsen zich gevestigd hebben in het mooie Dalfsen.

Een adres voor alle werkzaamheden die te maken hebben met het kunstgebit.

Tevens kunt u hier terecht voor al uw vragen over uw kunstgebit.

Ambacht


Het vervaardigen van een gebitsprothese is nog altijd een ambacht.


Terwijl de technieken met hoge snelheid vooruit gaan is het vervaardigen van een kunstgebit nog steeds handwerk. Dit zien wij als een kracht, want hierdoor zijn eventuele aanpassingen of reparaties makkelijk gemaakt. Bij een nieuwe prothese is de belangrijkste fase het passen in was, in deze fase kan het uiterlijk van de prothese nog veranderd worden. Wanneer u als patiƫnt tevreden bent, wordt de prothese afgemaakt. Wij werken aan ons portfolio.

Joeri IJmker.

Tandprotheticus


Joeri IJmker is reeds 15 jaar werkzaam in de tandtechnische sector. Na enige jaren gewerkt te hebben bij een tandprothetische praktijk is hij gestart met de opleiding Prothese technieker bij de Dutch Health Tech Academy. De opleiding werd in 2010 met succes afgerond en daar werd, even succesvol, nog een jaar Specialist prothese technieken aan vast geknoopt.

 

In 2012 is hij gestart met de opleiding Tandprothetiek aan de Hogeschool Utrecht, die hij in 2016 met succes heeft afgerond.

Naast de opleidingen heeft hij al enkele jaren ervaring opgedaan met het behandelen van patiƫnten in verzorgingstehuizen.

 Heeft u een vraag ?

www.KunstgebitDalfsen.nl